ג'וליה זהר

جوليا زهر

יזמית ואשת עסקים, בעלים ומנכ`לית של מפעל טחינת אל- ארז.
ג'וליה זהר היא אשת עסקים מעוררת השראה, בעלים ומנכ"לית של מפעל "אל-ארז" - מפעל מוביל בתחומו לייצור טחינה וחלבה, אשר החל לפעול ב-1990. ג'וליה עסקה בהוראה עד לפני שקיבלה לידיה את ניהול המפעל בשנת 2003, לאחר פטירתו של בעלה אסעד זהר. תחת ניהולה, המפעל עבר מעסק קטן למפעל משגשג ומתחרה חזק בשוק הטחינה בישראל. המוצר פרץ לשוק הישראלי והעולמי בשנת 2005 וכיום 30% מכלל הפעילות מיועדת לייצוא ופונה בעיקר לשוק האמריקאי. בישראל טחינה "אל־ארז" היא מותג חזק בשוק, וזכה במקום הראשון באיכות המוצר בהשוואה לאחרים, בבדיקת תוכנית התחקירים "כלבוטק" בשנת 2013. המפעל הוותיק היה ממוקם עד לשנת 2015 בעיר נצרת וכעת עבר לבניינים חדישים באזור התעשייה כפר ברוך ומעסיק היום 39 עובדים.
כיום, ג'וליה היא אחת הדמויות הפעילות בכלכלה בחברה הערבית, היא פעילה ומעורבת חברתית ומשמשת כיו"ר ההנהלה של קרן "מסירה" לבעלי מוגבלויות בחברה הערבית. בשנת 2015 זכתה באות התעשייה לאור תרומתה לקהילה ולתעסוקה בצפון.
עוד
 ג'וליה זהר
עברית
,
אנגלית
,
ערבית
שפות
צָפוֹן
אזור מגורים
נצרת
ישוב

תחומי התמחות

תעשיית מזון, עסקים ויזמות, ניהול חברות עסקיות, השוק הערבי, מסחר וייצוא.

מה מניע אותי?

האתגר שלי היה להוכיח שהאישה הערבייה כמו כל הנשים בעולם, מסוגלת ויכולה להצליח, גם אם היה מי שלא האמין בה.
המלצות