פרופ׳ סמיר דרובי

חוקר בכיר במכון וולקני ופרופ׳ מן המניין באוניברסיטה העברית
ומרצה וחוקר מוביל בתחומו בארץ ובעולם, מומחה לבטיחות ושימור מזון טרי ומעובד באמצעות טכנולוגיות המבוססות על שימוש במיקרואורגניזמים טבעיים מועילים (פרוביוטיים). כולל פיתוח ויישום אמצעי הדברה ידידותיים לאדם והסביבה למניעת גורמי רקבון.
חבר המועצה האקדמית של מכללת אקאסמי, וזוכה פרס חוקר השנה לשנת 2015 במכון במכון וולקני- מינהל המחקר האזרחי, לאור עבודתו המחקרית פורצת הדרך בתחום תחליפי חומרי ההדברה.
עוד
עברית
אנגלית
ערבית
שפות
צפון
אזור מגורים
באקה אל-גרבייה
ישוב

פרופ׳ סמיר דרובי

חוקר בכיר במכון וולקני ופרופ׳ מן המניין באוניברסיטה העברית
ומרצה וחוקר מוביל בתחומו בארץ ובעולם, מומחה לבטיחות ושימור מזון טרי ומעובד באמצעות טכנולוגיות המבוססות על שימוש במיקרואורגניזמים טבעיים מועילים (פרוביוטיים). כולל פיתוח ויישום אמצעי הדברה ידידותיים לאדם והסביבה למניעת גורמי רקבון.
חבר המועצה האקדמית של מכללת אקאסמי, וזוכה פרס חוקר השנה לשנת 2015 במכון במכון וולקני- מינהל המחקר האזרחי, לאור עבודתו המחקרית פורצת הדרך בתחום תחליפי חומרי ההדברה.
עוד

תחומי התמחות

שימור מזון טרי ומעובד, מחולת צמחים, מחקר בתחום פטריות וחיידקים הגורמים לרקבון וקילקול מזון.

מה מניע אותי?

להצטיין זה דרך חיים
המלצות