חוקר בכיר במכון וולקני ופרופ׳ מן המניין באוניברסיטה העברית
ומרצה וחוקר מוביל בתחומו בארץ ובעולם, מומחה לבטיחות ושימור מזון טרי ומעובד באמצעות טכנולוגיות המבוססות על שימוש במיקרואורגניזמים טבעיים מועילים (פרוביוטיים). כולל פיתוח ויישום אמצעי הדברה ידידותיים לאדם והסביבה למניעת גורמי רקבון.
חבר המועצה האקדמית של מכללת אקאסמי, וזוכה פרס חוקר השנה לשנת 2015 במכון במכון וולקני- מינהל המחקר האזרחי, לאור עבודתו המחקרית פורצת הדרך בתחום תחליפי חומרי ההדברה.
חוקר בכיר במכון וולקני ופרופ׳ מן המניין באוניברסיטה העברית
ומרצה וחוקר מוביל בתחומו בארץ ובעולם, מומחה לבטיחות ושימור מזון טרי ומעובד באמצעות טכנולוגיות המבוססות על שימוש במיקרואורגניזמים טבעיים מועילים (פרוביוטיים). כולל פיתוח ויישום אמצעי הדברה ידידותיים לאדם והסביבה למניעת גורמי רקבון.
חבר המועצה האקדמית של מכללת אקאסמי, וזוכה פרס חוקר השנה לשנת 2015 במכון במכון וולקני- מינהל המחקר האזרחי, לאור עבודתו המחקרית פורצת הדרך בתחום תחליפי חומרי ההדברה.